Activități extracurriculare

Teatru:

Între Granițe realizat de echipa Ioana Florea, Alice Monica Marinescu, Katia Pascariu, David Schwartz

Între granițe este un performance-dezbatere participativă despre istoria şi resorturile persecuţiilor, migraţiei şi refugiului în context local şi internaţional.
Performance-ul se înscrie într-un proiect mai amplu de cercetare al celor patru artiste/i, care provin din familii afectate de persecuţie etnică şi migraţie forţată. Demersul propune înţelegerea proceselor de transmutare ca o constantă a istoriei omenirii, prin investigarea şi expunerea istoriilor personale legate de migraţie şi refugiu, atât ale colectivului artistic, cât şi ale publicului potenţial.
(http://artapolitica.ro/2016/11/10/premiera-intre-granite/)

Provizoriu (regia Raul Coldea & Petro Ionescu; cu Doru Mihai Taloș, Oana Mardare, Cătălin Filip)

Provizoriu este un spectacol orientat pe procesul de lucru, care tratează tema invizibilității sociale. Spectacolul încearcă să ficționalizeze și să facă vizibile biografiile celor care există doar în statisticile instituțiilor. Ironic și percutant, Provizoriu se adresează tuturor celor care trec pe lângă noi în fiecare zi și despre care alegem să nu știm nimic. (http://reactor-cluj.com/provizoriu/)

Film:

Discoteca e moartă (2017) și Sfîrșitul verii (2015), regizate de Alina Manolache

Sunt un doctor rom (2017) regizat de Anelise Selan

Merci Patron! (2015) regizat de Fr. Ruffin

De la Anti-Austeritate și ′Nu corporația face legislația′ la Anti-Corupție cu sprijinul corporațiilor – proiecție de fragmente documentare aparținînd regizorului Vlad Petri, de la protestele anti-guvernamentale din 2012, 2013, 2015 și 2017, urmate de o dezbatere despre evoluția protestelor în România

Morgen (2012) regizat de Marian Crișan – proiecția va avea loc pe platoul Zăpode din satul Bichigiu, comuna Telciu.

Lansări de carte și reviste:

Alexandru Racu, Apostolatul antisocial.  Teologie și neoliberalism în România postcomunistă, Tact, 2017.

Gazeta de Artă Politică – număr dedicat lumii rurale, coordonat de Valer Simion Cosma